StudentBank.ro Raiffeisen Bank

Studentocard

Da-te cu cel mai tare card!

Cine a zis ca este simplu sa fii student? Scoala, job, petreceri, muzica, prieteni, weekenduri la munte, concerte...Stim cat poate fi de solicitant.

Tocmai de aceea ti-am pregatit un card care sa-ti faca viata de student mai placuta si mai usoara: Studentocardul, cel mai tare card pentru studenti.

Poti sa primesti bani mai usor, direct pe Studentocard, poti sa platesti cu el oriunde, poti sa faci plati online prin serviciul de internet banking. Poti chiar si sa economisesti! Iar toate astea nu te costa nimic, pentru ca fac parte din oferta speciala pentru studenti.

Pentru ca stim ca-ti “like” sa fii intreprinzator si sa dai check-in@ idei de afaceri, te asteptam in comunitatea noastra de pe Facebook!

Cauta “Studentbank” si vei descoperi prieteni cu care ai o gramada de lucruri in comun!

Avantaje:

 • Serviciul Smart Mobile devine gratuit!
 • 0% comision de retragere a banilor si 0 Lei comision de interogare a soldului la bancomatele Raiffeisen Bank.
 • 0 Lei cost de achizitie si 0 lei taxa lunara de administrare.
 • 0 Lei abonament lunar la serviciul de internet banking, Raiffeisen Online, cu acces non-stop la banii din contul tau.
 • Primesti bani rapid, direct pe Studentocard, de la parinti sau rude.
 • Poti folosi Studentocardul si in strainatate.
 • Afli imediat, pe telefonul mobil, prin serviciul SmartTel, daca se face o tranzactie din/in contul tau.
 • Poti alege din 3 designuri diferite de card, unul mai cool decat celalalt.
 • Ai la dispozitie o retea extinsa: peste 550 de agentii si 1.000 de bancomate Raiffeisen Bank in toata tara.

Oferta:

Oferta este exclusiva pentru studenti si nu te costa nimic. In plus, daca iti incasezi salariul:

 • 1. Ai costuri zero!
 • 2. Poti imprumuta bani!
 • 3. Nu te complici cu nu-stiu-cate-carduri!

Profita si tu de aceasta oferta!

Economii super-profitabile

Fiind student, sigur stii ca fiecare Leu in plus conteaza! Daca ai de gand sa pui bani deoparte pentru, sa spunem, o bursa in strainatate, o vacanta sau pur si simplu ca sa-ti faci un moft la un moment dat, Raiffeisen Bank te ajuta cu o super dobanda la contul de economii Super Acces Plus. Poti economisi in Lei sau Euro, poti depune sau retrage bani oricand, fara sa “pierzi la dobanda”.

Pachetul Studentocard pentru Student cu job

Lucrezi? Incaseaza-ti salariul pe Studentocard si nu te costa nimic! Cu Studentocardul ai acces la salariul tau cu zero costuri. Iar partea si mai cool este ca, daca ai nevoie de bani, nu e nevoie sa ceri acasa. Poti apela la Overdraft* (descoperit de cont) si ai limita de credit de pana la 6 salarii!

*Se acorda sub forma de descoperit de cont (overdraft), pe baza analizei de credit. Limita maxima este de pana la 6 salarii in cazul in care exista o conventie semnata intre banca si angajator si pana la 1,5 salarii in cazul in care nu exista o conventie, iar clientul semneaza un angajament individual pentru incasarea salariului in cont.

Cine poate aplica pentru Studentocard?

Orice student sau masterand, cu varsta cuprinsa intre 18-26 de ani, ce frecventeaza cursurile unei facultati de stat sau particulare din Romania acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in orice forma de invatamant.

Cum poti sa iti iei si tu un Studentocard?

Este foarte simplu! Ai doua optiuni:

 • Poti veni in orice agentie Raiffeisen Bank sa completezi cererea pentru Studentocard. Nu uita sa ai la tine buletinul si un document care sa dovedeasca ca esti student sau masterand, eliberat de facultate si vizat la zi (carnet de student, legitimatie sau adeverinta - oricare din ele).
 • Poti aplica acum si in scurt timp vei fi apelat de un consultant Raiffeisen Bank care te va indruma catre cea mai apropiata agentie.

  Aplica acum, direct pe site.